Deratizara impotriva soarecilor

a_mouseCa numar soarecii de casa sunt dupa populatia umana a doua populatie de mamifere ce traiesc in zonele urbane, fiind considerate daunatori periculosi si distructivi. In cazul infestarilor tratamentul ar trebui sa fie cat mai rapid si cat mai efficient prin metode profesionale. Soarecii sunt considerate daunatoare “problema” deoarece sunt purtatori si transmitatori a numeroase virusuri si bacterii.

Este de notorietate faptul ca soarecii sunt responsabili pentru distrugerea bunurilor personale precum si a bunurilor comerciale (fiind prezenti in depozite comerciale de cereale si nu numai). De asemenea sunt implicati in distrugerea culturilor agricole si in defectarea diverselor masinarii si echipamente folosite.

Soarecii pot provoca pierderi importante financiare in diferite societati comerciale agricole deoarece cerealele care au fost contaminate de soareci sunt improprii consumului uman. Populatia care va consuma alimente sau cereal contaminate de aceste rozatoare risca imbolnavirea cu un numar insemnat de afectiuni, inclusiv infectia cu Salmonella. Deoarece principal activitate consta in mestecat ei provoaca constant daune la nivelul cutiilor de depozitare, mobilierului, cartilor, tablourilor electrice, etc.

Reproducerea populatiei de soareci este destul de rapida, fiind stiut faptul ca in cateva luni se poate mari cu peste 200 de indivizi;
Prezenta excrementelor de soarece, care sunt de culoare neagra si de mici dimensiuni este primul semn care indica infestarea; Acestea nu trebuiesc manipulate fara manusia sau masca de protective, fiind deosebit de periculoase.

Adaposturile acestor rozatoare pot fi localizate in interiorul locuintei precum sertare, dulapuri, camari, cutii de depozitare sau alte zone greu accesibile; Infestarea va deveni evidenta atunci cand in peretii sau podelele caselor vor aparea gauri sau sparturi. Alte semne ale infestari sunt reprezentate de excrementele de soarece uneori vizibile in zonele cu praf sau noroi. Uneori locuitorii casei pot simti miros de urina in zonele slab ventilate.

Prevenirea infestarii:

Pentru a preveni patrunderea soarecilor in casa, toate crapaturile, fisurile, gaurile mai mari decat un capac de stilou trebuiesc acoperite cu ciment sau alt compus. Nu se va folosi lemnul pentru a acoperi gaurile deoarece soarecii sunt capabili sa roada lemnul si apoi sa patrunda in locuinta. Curatenia are rolul ei in prevenirea infestarii cu soareci; Vasele trebuiesc spalate imediat dupa utilizare, gunoiul trebuie depozitat in conditii optime si salubre, iar alimentele trebuiesc depozitate in recipiente de sticla sau de metal cu capac etans; De asemenea asigurati-va ca pe masa sau podea nu se gasesc bucati alimentare sau firmituri.

Cand un spatiu a fost déjà infestat metodele de preventive se dovedesc ineficiente, astfel recomandarea este de a apela la o echipa de specialist.

In cazul infestarii spatiului dumneavostra cu soareci apelati cu incredere la echipa noastra de profesionisti!

Cere Oferta Lunii Aicide exemplu, căpușe, șoareci, purici, etc.de exemplu, garsonieră aprox 35 m²opțional, lasă-ne și adresa ta de e-mailintroduceți aici doar prenumele tăudacă va fi nevoie, te sunăm noiDacă dorești, ne poți da mai multe detalii aici: adresă exactă, etc. Întreabă-ne orice și îți vom răspunde în maxim 10-15 minute