Servicii

Deratizare

Eastern-Suburbs-Pest-Control

Dezinsectie

ddd_5045fd298e50b

Dezinfectie

disinfection

Deratizare

Cu o eficienta maxima in prestarea serviciilor de deratizare in orice mediu, chiar si cu un grad ridicat de infestare, echipa noastra utilizeaza o gama larga de produse profesionale printre care se numara: Momeala rodentidica; Momeala proaspata / pasta; Cereale grane, boabe si expandat; Momeli parafinate /cerate; Raticide pulbere.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile presatate in domeniul deratizarii, precum si pentru informatii cu privire la daunatori si metode de combatere a acestora,va asteptam pe pagina Servicii de Deratizare.

Dezinsectie

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare germenilor patogeni sau daunatori pentru om. Dezinsectia are trei aspecte principale. Completeaza sau inlocuieste masurile de dezinfectie in munca de prevenire si combatere a unor boli transmise de artropode (tantar, paduche, purice, capusa). In al doilea rand, contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare (hematofage, intepatoare etc.). Nu in ultimul rand, dezinsectia, contribuie la imbunatatirea activitatii agricole si de zootehnie, precum si la conservarea bunurilor alimentare, prin distrugerea sau indepartarea unor artropode daunatoare pentru planta si animale.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii cu privire la activitatea de dezinsectie si serviciile prestate in domeniu de catre specialistii nostri,va rugam sa vizitati pagina Servicii de Dezinsectie.

Dezinfectie

Dezinfectia este o metoda a igienei destinata in primul rand decontaminarii mediului de germeni patogeni, microbieni si inframicrobieni. In profilaxia infectiei, in general, dezinfectia este principala metoda de indepartare, neutralizare sau distrugere a germenului patogen, iar prin extinderea asupra mucoaselor si a pielii, dezinfectia poate avea si un rol terapeutic ajutant local.

Venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii de dezinfectie, sfaturi si metode de dezinfectie, produsele cele mai eficiente in domeniu si experienta acumulata de profesionistii nostri, toate acestea, accesand pagina dedicata de Serviciilor de Dezinfectie.