Deratizarea impotriva sobolanilor

rat_6Controlul efectiv al sobolanilor incepe cu preventia. Toate caile posibile de intrare a sobolanilor cum ar fi sistemul de canalizare si gurile de ventilatie trebuiesc sigilate; Chiar si gaurile mici trebuiesc atent sigilate deoarece sobolanii au capacitatea de a patrunde prin spatii destul de inguste. Sobolanii pot patrunde in spatiile dumneavoastra si catarandu-se in diverse crengi care sunt in contact cu guri de aerisire neizolate. Pentru a elimina o populatie de sobolani mai intai trebuiesc identificate sursele de hrana si adaposturile lor.

Hrana animalelor de companie este atractiva pentru rozatoare, astfel ea trebuieste pastrata in recipient inchise ermetic.

Toate produsele alimentare trebuiesc depozitate in recipient inchise iar daca exista orice sursa de umiditate trebuie eliminata (tevi sparte, scurgeri ale canalizarii, etc.) Cosul de gunoi trebuie sa fie dispus in mod corespunzator si in bune conditii sanitare.

Paletii de lemn sau zonele din curte cu buruieni mari ar trebui eliminate pentru a preveni atragerea sobolanilor, deoarece ele pot deveni urmatoarele adaposturi ale acestor rozatoare.

Pentru ajutor in combaterea sobolanilor apelati la echpa noastra de specialisti !

Cere Oferta Lunii Aicide exemplu, căpușe, șoareci, purici, etc.de exemplu, garsonieră aprox 35 m²opțional, lasă-ne și adresa ta de e-mailintroduceți aici doar prenumele tăudacă va fi nevoie, te sunăm noiDacă dorești, ne poți da mai multe detalii aici: adresă exactă, etc. Întreabă-ne orice și îți vom răspunde în maxim 10-15 minute