Dezinsectia impotriva paianjenilor

Zeci de mii de specii de paianjeni au fost descoperiti in intreaga lume. Prezinta 8 picioare si 2 segmente ale corpului. Paianjenii au 3 sau patru perechi de ochi, multe specii avand o vedere slaba dar sunt si specii precum “paianjenii saritori” care sunt inzestrate cu o vedere exceptional. Paianjenii nu pot mesteca hrana utilizandu-si frecvent enzimele digestive din saliva pentru a descompune hrana inainte de a o consuma. Intestinul paianjenilor este ingust ceaa ce nu le permite consumul unor particule mari alimentare.

Aproape toate speciile de paianjeni sunt pradatoare desi recent s-a descoperit o specie ierbivora. Paianjenii sunt capabili sa produca matase care este elastica, adeziva si durabila folosita pentru a construi sacul oualelor din straturi subtiri si panze care vor servi drept adapost. Dimensiune si forma panzei de paianjen difera in functie de specie: unele sunt sub forma sferica in timp ce altele au forma unei palnii. de asemenea unele panze au un aspect ordonat, altele fiind dispuse la intamplare.

Unele specii de paianjeni traiesc in vizuini, altele nu au un adapost preferand sa se adaposteasca in fisurile peretilor. Unii paianjeni prefer umiditatea, gasindu-se in subsolurile cladirilor si in locuri cu umezeala, in timp ce alte specii prefera locurile uscate cum ar fi guri de aerisire, colturi superioare de camera si mansarda.

Pentru neplaceri provocate de paianjeni apelati la echipa noastra de specialisti !

Cere Oferta Lunii Aicide exemplu, căpușe, șoareci, purici, etc.de exemplu, garsonieră aprox 35 m²opțional, lasă-ne și adresa ta de e-mailintroduceți aici doar prenumele tăudacă va fi nevoie, te sunăm noiDacă dorești, ne poți da mai multe detalii aici: adresă exactă, etc. Întreabă-ne orice și îți vom răspunde în maxim 10-15 minute